Normativa

HORARI DE CLASSES

La porta d’entrada s’obrirà cinc minuts abans de l’hora d’entrada i es tancarà deu minuts després de l’hora d’inici d’horari, els alumnes que arribin més tard d’aquest horari hauran de trucar el timbre i justificar el retard. Els alumnes que facin ús del SAM (Servei d’Acolliment Matinal) i del CdS (Calaix de Sastre) tindran l’horari d’entrada i sortida que s’ha establert per a ells. Per tal d’aconseguir un correcte funcionament, cal que es respectin escrupolosament aquests horaris.

BATA I XANDALL

Els alumnes de l’escola normalment no portaran bata, tindran, però, una bata de qualsevol model a l’aula que exclusivament utilitzaran en hores d’activitats de laboratori i/o plàstica.

Els alumnes de 1r a 6è han d’utilitzar obligatòriament el xandall de l’escola mentre realitzen les activitats d’educació física i esport escolar. Per comandes i informacions poseu-vos en contacte amb l’AMPA.

ACCIDENTATS

En cas d’accident d’un alumne s’avisa a les famílies per tal de portar-lo a l’ambulatori si aquesta no està localitzable se’l portarà en taxi des de l’escola. Recordeu que a inici de curs es signa un document, amb l’autorització corresponent, per realitzar aquest desplaçament si es dones el cas de necessitar-ho.

MENJADOR

L’escola ofereix un servei de menjador escolar als alumnes, els pares dels quals ho desitgin. Els nens/es poden quedar-se de forma permanent o esporàdica. Els rebuts es cobren mitjançant domiciliació bancària a principi de mes.

Es planifica el menú de forma mensual, del qual es passa informació a les famílies.

L’empresa de cuina aporta els ingredients necessaris mentre que una cuinera i la seva ajudant elaboren el dinar a la cuina de l’escola.

Es disposa de vuit monitores que atenen els nens/es mentre són al menjador, jugant o dormint.

SALUT I HIGIENE

L’escola és un lloc de convivència i d’aprenentatge on es treballa la salut i la higiene, individual i col·lectiva, com a part important de l’educació. En conseqüència, es fa imprescindible que presentem diàriament un aspecte físic adequat fruit d’una higiene curosa. En aquest àmbit els pares han de vetllar per la neteja de cabells, orelles, nas, ungles, …  cal vigilar periòdicament el cabell per tal de localitzar precoçment els possibles casos d’infestació per polls.

En cas de tenir-ne notícia s’ha d’avisar a l’escola i s’aconsella que l’alumne/a es quedi  a casa seva fins que no en tingui. Tampoc no es pot assistir a escola tenint una malaltia infecto-contagiosa que es pugui encomanar a la resta d’alumnes

Cas que algun nen/a necessités prendre algun medicament durant l’horari escolar, s’haurà d’emplenar una autorització que anirà acompanyada de la recepta mèdica i que es lliurarà als/les tutors/es o bé les monitores de menjador.

ESMORZARS

Es recomana que tots els alumnes esmorzin a casa per tal d’aconseguir un bon rendiment en les tasques escolars del matí.
A l’escola els alumnes d’educació Primària poden portar alguna cosa més per menjar a l’hora de pati. Des de l’escola recomanem l’ús dels tapers per tal de reduir les deixalles diàries.
Els alumnes d’educació infantil esmorzen a casa i si es creu convenient es recomana una fruita tallada i pelada per menjar a l’hora de pati. Cal tenir en compte que a les 12h ja dinen els que es queden al menjador.

ALTRES

Cal que totes les peces de roba vagin marcades amb el nom i cognom i que les jaquetes i bates portin una beta llarga per penjar.

En cas que algú perdi alguna peça de roba podeu preguntar a consergeria. A final de cada curs si ningú no ha reclamat la roba es retira.

No està permès que els alumnes portin llaminadures a l’escola. Si es vol celebrar algun aniversari o onomàstica cal parlar-ho abans amb els/les tutors/es corresponents.

Seria bo tenir en compte que si un/a nen/a porta una joguina a la classe, l’haurà de deixar per jugar als altres companys i que també haurà d’acceptar que es pot fer malbé o perdre’s. Demanem que s’eviti al màxim dur joguines ja que l’escola no es fa responsable de les joguines que portin de casa.

Si hi ha algun nen/a que porti material de l’escola a casa, si us plau, torneu-lo.

Els alumnes no necessiten diners ni telèfons mòbils, no cal que en portin, en cas de necessitat des de l’escola se us farà una trucada.

Comuniqueu a l’escola els canvis de domicili o de telèfon per tal de mantenir actualitzat el nostre fitxer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s