Presentació del llibre “Trencant Murs, oferint paraules”

IMG_3164Diumenge 12 de novembre es va fer la presentació del llibre “Trencant Murs, oferint paraules” que la Garriga Societat Civil ha realitzat a partir del Concurs literari Murs, que es va fer el curs passat adreçat a tot l’alumnat de cinquè i sisè de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius de les escoles i instituts de la Garriga.

L’objectiu de la proposta de la Garriga Societat Civil  era implicar-se en la defensa dels valors de la pau, el respecte pels drets humans i la defensa de la dignitat de les persones engegant diferents projectes de sensibilització davant la situació de les persones refugiades. Un d’ells ha estat aquest concurs literari.

En la presentació del llibre han estat presents tots els alumnes guanyadors i finalistes, entre ells dos alumnes de l’escola,   acompanyats de les seves famílies i on la Regidora d’Educació, l’alcaldessa i l’escriptora Núria Albó, membre del  jurat,  van fer un petit discurs agraint la iniciativa i felicitant als participants.

La companyia de teatre  Nats Teatre  va fer la lectura representada de diferents textos de la qual van gaudir totes les persones assistents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s