Dia Mundial de l’Activitat Física

La nostra escola participarà el 6 d’abril al Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) que organitza l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El missatge d’aquest any diu : Acumula 30 minuts d’activitat física cadaDiaMundActFis_060416_p.jpg_18364854 dia, per als adults i 60 minuts, per a infants i adolescents”, i l’eslògan que utilitzen és: “ Infant Actiu = Adult saludable”.

Des de l’escola, durant l’hora del pati del dia 6, saltarem a la corda per tal d’aconseguir el major nombres de salts entre tots els alumnes i mestres. D’aquesta manera, compartirem una estona on tots plegats farem activitat física.

És necessari recordar a les famílies de la importància que els nens i nenes facin qualsevol tipus d’activitat física durant la setmana, per tal de fomentar un estil de vida saludable. A més, són molts els beneficis que ens aporta: tenir un benestar emocional, treballar les habilitats socials o millorar el rendiment acadèmic entre d’altres. Per tant, nens i nenes del Ceip Tagamanent, recordeu: 60 minuts d’activitat física cada dia!

Per més informació clica aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s